Disputen

Een dispuut blijft elk jaar groeien en bestaat uit leden van meerdere jaarlagen.

Nova Lux

Sinds 2018 is er een nieuw vrouwendispuut in het leven geroepen; Nova Lux! Dit betekent ‘Nieuw Licht’ in het Latijn.

Ze streven ernaar om (vrouwelijke) CREAS leden een onvergetelijke studententijd te bieden door enkele keren per jaar leuke themafeesten, ledenavonden en activiteiten te organiseren.

Contact

Inventum

Herendispuut Inventum is in 2015 opgericht en telt op dit moment 8 leden en 5 (potentieel) aspirant leden die onderweg zijn naar het felbegeerde overhemd. De leden houden zich vooral bezig met het in stand houden van diverse lokale horecagelegenheden door een niet gering bedrag uit te geven aan alcoholische consumpties. Daarnaast worden er regelmatig uitjes ondernomen of andere escalatiegevoelige activiteiten georganiseerd voor zowel heel CREAS of alleen het dispuut.

Contact

 

Rana Illustra

Dispuut Rana Illustra (in de volksmond tot “Rana” verworden) is het enige gemengd dispuut van S.V. CREAS. Het dispuut is opgericht op 12 oktober 2006. Uiteraard wordt er door de leden met regelmaat samen gegeten, geborreld, geweekend, gekikkertocht, gestrand, gezeild, gestapt en uiteraard geSooSd. De leden van Rana zijn te herkennen aan hun groene kleding, die altijd een oranje accent dient te hebben. Ook zijn zij te herkennen aan een gemoedelijk soort van gekwaak. Lees verder >

Contact

Genootschappen

Een Genootschap is een vriendengroep is erkend is binnen CREAS, maar die geen nieuwe (aspirant)leden erbij neemt.

DOORS

DOORS is het meest recente Genootschap van CREAS en bestaat sinds 2019. De naam ‘DOORS’ refereert naar de serie Game of Thrones. 

Contact

 

Wolfpack

Genootschap Wolfpack is in 2014 opgericht. De naam is afkomstig van de welbekende film ‘The Hangover’.

“ een vriendschap voor even, bezegelen voor het leven “

Contact