Activiteiten Commissie

De Activiteitencommissie (AC) is verantwoordelijk voor de ledenavond elke dinsdag. Elke week verzinnen ze weer een nieuwe originele activiteit om de avond mee te vullen. Ééns per maand organiseert het AC een mensa waarbij ze voor iedereen koken. Het AC is een commissie waarin ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit.

Introductie commissie

De Introductiecommissie (IC), zorgt jaarlijks voor het Introductiekamp van s.v. CREAS. Dit kamp draait volop om gezelligheid en het leren kennen van aankomende medestudenten uit Arnhem. Het IC verzorgt hierbij het draaiboek, een locatie, maaltijden en andere voorzieningen om er een geslaagde week van te maken.

Promotie Commissie

De Promotie commissie (PR) beheert de Instagram en Facebook en maken regelmatig foto’s op open avonden. Verder helpen zij onder andere met het promoten van (open)feesten, ontwerpen van promotiemateriaal, naamsbekendheid vergroten en zetten zich in bij de open dagen. Ook zijn zij erg creatief voor het bedenken van leuke acties.

Sportcommissie

De sportcommissie organiseert jaarlijks leuke sportieve uitjes voor de leden. Zo hebben we dit jaar met een grote groep leden deelgenomen aan de Strong Viking Run en zijn we een avondje wezen boulderen.

VTC

De Vrije tijd Commissie (VTC) organiseert jaarlijks tal van leuke uitjes. Denk hierbij aan bierbrouwerij bezoekjes, pretpark uitjes, poolavonden, en karten. Elk jaar bedenken ze weer wat anders!

Zeilcommissie

de Zeilcommissie organiseert het jaarlijkse het Zeilweekend! Ze zoeken een locatie, huren de zeilboten, bedenken een leuke avondopvulling vol met activiteiten en zorgen dat de buikjes goed gevuld worden.

Redactie

De redactie zorg ervoor dat er elke twee maanden een leuk krantje op de mat ligt bij alle leden. Deze commissieleden beschrijven, (met behulp van andere leden) op een leuke manier wat er plaats vond in de afgelopen twee maanden. Daarnaast staat het krantje vol gekke verhalen, leuke foto’s en toekomstige activiteiten!

Kluscommissie

De klus commissie bestaat uit een aantal beunhazen die ervoor zorgen dat de soos niet uit elkaar valt en dat er altijd genoeg meters hangen om goudgele rakkers in te plaatsen. De Hoofd Soos is de contactpersoon met klus. Deze overlegt en geeft door wat er gerepareerd of opgeknapt moet worden.

De BOC

De Bestuur Ondersteunende Commissie (BOC) bestaat uit een aantal leden die het bestuur een helpend handje verstrekken indien nodig. Deze commissie bestaat regelmatig uit leden die interesse hebben in een toekomstig bestuursjaar.

Muziek commissie

De muziekcommissie bestaat uit een aantal DJ’s. Deze commissie zorgt ervoor dat de muziek op de computer up-to-date blijft. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe DJ’s.

De financiële commissie

De FiCo ondersteunt de Penningmeester bij taken als het jaarverslag, de jaarrekening, administratie, belastingafdrachten e.d. financiële zaken. Tevens controleert de FiCo of de Penningmeester de financiële zaken goed op orde heeft.

De Web Commissie

De Web Commissie, oftewel de  webmasters zorgen ervoor dat de website up-to-date blijft en blijft werken. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de schermen in de soos en beheren ze de bedrijfsemail.