Bestuur Studentenvereniging CREAS 2021 2022

Het Bestuur

Het bestuur van CREAS leidt de vereniging uit naam van de leden. In het bestuur zitten betekent paraat staan en flexibel zijn en hart voor CREAS hebben. Vaak zijn de bestuursleden voorafgaand aan hun bestuursjaar al actief geweest binnen CREAS. In het bestuur zitten betekent een serieuze uitdaging als voorbeeld voor het echte leven en is daarom ontzettend leerzaam, maar ook leuk!

Het bestuur van s.v. CREAS biedt een leerschool waar in jonge professionals zich kunnen ontwikkelen, een netwerk kunnen opbouwen en bijzondere kansen aangeboden krijgen.

Huidige bestuursleden 2021-2022

Jesse van der Horst
Voorzitter

3e jaars Communicatie en multimediadesign (HAN)

Instagram
Imme Steenmans
Vicevoorzitter

4e jaars studente Graphic Interaction design (Cibap)

Instagram
Jesse Saffrie
Penningmeester

2e jaars HBO Technische Bedrijfskunde (HAN)

Instagram
Luc Waanders
Hoofd Soos

2e jaars Bedrijfskundige informatica en management (HAN)

Mees Hoogenboom
Secretaris

2e jaars Automotive (HAN)

Instagram

Oud besturen

De initiatiefnemers Michael Schermer en Hein Oldeman presenteren de eerste activiteit van CREAS; het HBO- feest.

Overzicht Bestuursfuncties

Voorzitter

De voorzitter legt en onderhoud extern contact van bijvoorbeeld sponsoren, de gemeente, andere studentenverenigingen zoals De Verenigde Studenten Arnhem, en de contacten in de straat. Ook leidt de voorzitter de vergaderingen en bewaakt de doelstellingen van CREAS.

Vicevoorzitter

De Vicevoorzitter begeleid de vele commissies in CREAS zoals bijvoorbeeld de Activiteiten-, Introductie-, Vrijetijds- en Promotiecommissie. De vicevoorzitter is de invaller van de voorzitter als deze afwezig is.

Hoofd-Sociëteit

In CREAS hebben wij ook een functie Hoofd-Sociëteit. Dit is de persoon die alles rondom en in de SooS regelt. Zo regelt deze de barplanning, doet de bestellingen, blijft op de hoogte van nieuwe trends en heeft een visie over hoe de Soos er uit moet zien. Ook heeft deze periodiek gesprekken met onze leveranciers, zoals Heineken en Bacardi.

Penningmeester

De penningmeester zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en dat deze overzichtelijk naar de leden toe gepresenteerd kunnen worden in bijvoorbeeld grafieken, balansen en in de vorm van een jaarrekening.

Secretaris

De secretaris notuleert tijdens bestuursvergaderingen en Fora en beantwoord en archiveert brieven en emails. Ook onderhoudt de secretaris de leden- en database.