Bestuur Studentenvereniging CREAS 2019 2020

Het Bestuur

Het bestuur van CREAS leidt de vereniging uit naam van de leden. In het bestuur zitten betekent paraat staan en flexibel zijn en hart voor CREAS hebben. Vaak zijn de bestuursleden voorafgaand aan hun bestuursjaar al actief geweest binnen CREAS. In het bestuur zitten betekent een serieuze uitdaging als voorbeeld voor het echte leven en is daarom ontzettend leerzaam, maar ook leuk!

Het bestuur van s.v. CREAS biedt een leerschool waar in jonge professionals zich kunnen ontwikkelen, een netwerk kunnen opbouwen en bijzondere kansen aangeboden krijgen.

Huidige bestuursleden 2020-2021

Dwayne Polman
Voorzitter

Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie, 1e jaar (NAVB)

Lara Van Loon
Vicevoorzitter

Juridisch administratief dienstverlener, 2e jaar (Astrum College)

Wesley Rutten
Hoofd Soos

ICT Bedrijfskundige Informatica & Management, 3e jaar (HAN)

Robin Wilcke
Penningmeester

Elektrotechniek, 4e jaar (HAN)

Overzicht Bestuursfuncties

Voorzitter

De voorzitter legt en onderhoud extern contact van bijvoorbeeld sponsoren, de gemeente, andere studentenverenigingen zoals De Verenigde Studenten Arnhem, en de contacten in de straat. Ook leidt de voorzitter de vergaderingen en bewaakt de doelstellingen van CREAS.

Vice voorzitter

De Vicevoorzitter is de invaller van de voorzitter en begeleid de vele commissies in CREAS zoals de Activiteiten, Introductie, Batavierenrace en Zeil commissie.

Hoofd-Soos

In CREAS hebben wij ook een functie Hoofd-SooS. Dit is de persoon die alles rondom en in de SooS regelt. Zo regelt deze de barplanning, doet de bestellingen, blijft op de hoogte van nieuwe trends en heeft een visie over hoe de SooS er uit moet zien. Ook heeft deze periodiek gesprekken met onze leveranciers, zoals Heineken en Bacardi.

Penningmeester

De penningmeester zorgt ervoor dat de financiƫn op orde zijn en dat deze overzichtelijk naar de leden toe gepresenteerd kunnen worden in bijvoorbeeld grafieken, balansen en in de vorm van een jaarrekening.

Secretaris

De secretaris notuleert tijdens bestuursvergaderingen en Fora en beantwoord en archiveert brieven en emails. Ook onderhoudt de secretaris de leden- en database.