Studentenvereniging CREAS

Het verschil tussen studeren en student zijn

Het bestuur van CREAS leidt de vereniging uit naam van de leden. In het bestuur zitten betekent paraat staan en flexibel zijn en hart voor CREAS hebben. Vaak zijn de bestuursleden voorafgaand aan hun bestuursjaar al actief geweest binnen CREAS. In het bestuur zitten betekent een serieuze uitdaging als voorbeeld voor het echte leven en is daarom ontzettend leerzaam, maar ook leuk omdat je zoveel meemaakt!

CREAS is een leerschool waar in jonge professionals zich kunnen ontwikkelen, een netwerk kunnen opbouwen en bijzondere kansen aangeboden krijgen, mede mogelijk gemaakt door natuurlijk het bestuur!

 

 

Binnen het bestuur zijn er verschillende functies:

Voorzitter
De voorzitter legt en onderhoud extern contact van bijvoorbeeld sponsoren, de gemeente, andere studentenverenigingen zoals De Verenigde Studenten Arnhem, en de contacten in de straat. Ook leidt de voorzitter de vergaderingen en bewaakt de doelstellingen van CREAS.

Vicevoorzitter
De Vicevoorzitter is de invaller van de voorzitter en begeleid de vele commissies in CREAS zoals de Activiteiten, Introductie, Batavierenrace en Zeil commissie.

Hoofd-SooS
In CREAS hebben wij ook een functie Hoofd-SooS, wat niet een reguliere bestuursfunctie is. Dit is de persoon die alles rondom en in de SooS regelt. Zo regelt zij de barplanning, doet de bestellingen, blijft op de hoogte van nieuwe trends en heeft een visie over hoe de SooS er uit moet zien. Ook heeft zij periodiek gesprekken met onze leveranciers, zoals Heineken en Bacardi.

De penningmeester
De penningmeester zorgt ervoor dat de financiƫn op orde zijn en dat deze overzichtelijk naar de leden toe gepresenteerd kunnen worden in bijvoorbeeld grafieken, balansen en in de vorm van een jaarrekening.

De secretaris
De secretaris notuleert tijdens bestuursvergaderingen en Fora en beantwoord en archiveert brieven en emails. Ook onderhoudt de secretaris de leden- en database.

Algemeen lid
Het algemeen lid is er om het bestuur te ondersteunen. Als taak heeft hij het bedenken van maandelijkse acties en het organiseren van leden- en actief leden uitjes.

Goedkope verhuizingen uitgevoerd door ervaren verhuisbedrijven