Midden in de nacht dronken in een kano stappen, vermoord worden met een es mayonaise bij een picknicktafel of de meest moeilijke raadsels oplossen… Komt jou dit niet bekend voor? Dan ben jij waarschijnlijk nog nooit mee geweest op het CREAS zeilweekend! Zeilweekend is elk jaar namelijk veel meer dan alleen zeilen. Dit weekend is hét leukste weekend van het jaar waarbij jong- en oud CREAS leden zich zowel op het land als op het water vermaken, waar zij genieten van de zon en van enkele (alcoholische) versnaperingen.
Al 4 jaren heb ik genoten van dit weekend, dus nu vond ik het wel eens tijd om de handen uit de mouwen te steken en het te helpen organiseren! Ik moet zeggen, dat dit het leukste weekend is wat ik heb mogen organiseren in mijn CREAS jaren. We hadden een van de drukste mensa’s (met bijpassende Kahoot) van dit jaar en ook de opkomst van het weekend zelf was top. Ik had soms zelfs
niet het idee dat ik aan het organiseren was, puur omdat iedereen die aanwezig was hielp, plezier had en het weekend spreekwoordelijk voorbij vloog. Iedereen bedankt daarvoor! $pecial thanks naar Robbie, Martine, Dennis en Bianca voor het helpen organiseren. We hadden bijna alles goed voor elkaar. Hier daarom een kleine tip voor de volgende Zeilcommissie: Zorg dat je even kijkt in het gehucht waar je boodschappen doet of ze zondag open zijn, anders kan je nooit je overige boodschappen natuurlijk nooit terug brengen ;). Al met al dus erg genoten en ik meld me bij deze al aan voor komend jaar!
Hou jij nou erg van zeilen of ben je een landrot die het gewoon leuk vindt om de organisatie van dit legendarische weekend op je te nemen? Dat kan! De Zeilcommissie zoekt namelijk ook voor komend jaar nog versterking. Mocht je interesse hebben stuur mij dan een appje en bespreken we dat onder genot van een kopje stro thee. Houdoe!