In het begin van het jaar hebben we met een grote groep Creas leden allemaal meegedaan aan de Viking Run: Mud edition, en met groot succes want uiteindelijk hebben we de Creas vlag met z’n allen over de nishlijn heen getild en zijn we vervolgens met een biertje in de hand neergeploft om vervolgens de komende week niet meer op te staan. En dit vonden we (nadat we van de intense spierpijn hersteld waren) zo leuk, dat we besloten om het nog een keertje te doen met een klein groepje die-hards die nog wel gek genoeg waren om onszelf dit weer aan te doen.
En toen kwam een tijdje terug de Water edition van de Viking Run om de hoek, en samen met Mattias, Rick, Raymond en ik hebben we weer een heerlijke 19km gelopen. Aangezien dit de watereditie was, zaten er dit keer ook een paar leuke obstakels bij die er bij de Mud edition niet waren, zoals een 50m hoge
waterglijbaan, een lekker stukje zwemmen en een heerlijke jacuzzi die tot de rand gevuld was met ijsblokjes, waar we vervolgens even lekker met onze kop onderwater mochten om weer even wakker te worden. Verder heeft Raymond er deze keer al helemaal van kunnen genieten, aangezien die nog last had van z’n knie en na 2km al moeilijk begon te lopen. En ja, misschien dat z’n knie de komende 3 maanden niet echt meer kon functioneren en hij er af en toe immense spijt van had, hij had wel even lekker de hele 19km uitgelopen.
Nadat we aan het eind van de middag weer over de nishlijn gestrompeld waren en onze bronzen Strong Viking medaille hadden geclaimd, zijn we s ’avonds nog met z’n allen gaan BBQ’en bij Rick om het weekend goed af te sluiten, en nu maar weer wachten op de volgende keer!