Next Upcoming Event

Introductieweek

19 August 2019
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

De introductieweek!

Tijdens de introductieweek van CREAS maak je kennis met nieuwe-, huidige-, en oud-studenten die lid zijn van CREAS. Deze week is geen ontgroening, maar een kennismaking!

De mooiste tijd van jou leven breekt aan, de studententijd! Het schooljaar gaat weer beginnen, nieuwe school, nieuwe mensen en de eerste grote stap naar volwassenheid. Het legendarische introductiekamp van s.v. CREAS is de perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens deze introductieweek ga je het mooie Arnhem verkennen, goudgele rakkers drinken, kennismaken met onze prachtige SooS, disputen leden & commissies en een onvergetelijke week ervaren!

Mee gaan met onze intro kost slechts 45 euro, waarvan je 10 euro terug krijgt in consumtiebonnen.

CLICK HIER OM MEE TE GAAN OP INTRO!

Niks moet, (bijna) alles mag!

Wij vinden het belangrijk dat Arnhemse studenten een mooie tijd ervaren. Daarom hebben wij een introductiekamp zonder ontgroening.

Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor de introductieweek. Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke week ervaart.

Meer info

De intro kost €45,- waarvan je 10 euro terug in de vorm van consumptiebonnen.

Voor verdere vragen over de introductieweek, onze vereniging of het Arnhemse studentenleven kan je mailen naar introcreas@gmail.com