De introductieweek!

De eerstvolgende intro is van 17 t/m 21 augustus. Meld je HIER aan voor de intro! 

De mooiste tijd van jou leven breekt aan, je studententijd. Het schooljaar is weer van start, nieuwe school, nieuwe mensen en de eerste grote stap naar volwassenheid. Het legendarische introductiekamp van s.v. CREAS is de perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens deze introductieweek ga je het mooie Arnhem verkennen, goudgele rakkers drinken, kennismaken met onze prachtige SooS, disputen, leden & commissies en een onvergetelijk weekend ervaren.

Mee gaan met onze intro kost slechts 45 euro! Wat krijg je hiervoor terug?

  • – Toegang tot een week vol plezier, gezelligheid en activiteiten,
  • – Overnachting op een groepsaccommodatie,
  • – Vijf dagen ontbijt, lunch en avondeten (incl BBQ!),
  • – Een introshirt,
  • – Heel wat gratis goudgele rakkers,
  • – Een goodiebag & studentenbox,
  • – Toegang tot het grote eindfeest!

 

Extra info

Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor de introductieweek. Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke week ervaart.

Tijdens de intro overnacht je niet thuis, maar bij een van onze leden of op een externe locatie. Mocht er nou een situatie zijn waarbij je tijdelijk weg moet tijdens de introductie, dan is dit eventueel mogelijk. Overleg het van tevoren met het IC!  introcreas@gmail.com.

Overtuigd? meld je HIER aan!

Veelgestelde vragen

Een studentenvereniging? Is dat niet gewoon bier drinken en in de kroeg hangen?

Mensen die lid worden van een studentenvereniging zijn mensen die graag meer willen dan alleen maar studeren. Natuurlijk houden wij ook van een drankje, maar we doen nog veel meer dan dat! Jaarlijks organiseren en nemen we deel aan verschillende sportieve activiteiten (De Batavierenrace, Zeilweekend, Hockeyweekend, Santa run, Studenten-sporttoernooi, Viking run etc.), daarnaast geeft CREAS je de mogelijkheid om je CV aan te vullen met praktijk ervaring, gemakkelijker een kamer te vinden en hulp te krijgen bij het studeren. Bij CREAS vindt je veel verschillende opleidingen, iedere student is welkom bij ons.

Ik wil ook deelnemen aan de introductieweek van de HAN/VHL/ArtEZ, waarom zou ik dan ook deelnemen aan de CREAS intro?

De CREAS intro is de week vóór de intro van de hogescholen, dus je hoeft niet te kiezen! Wij raden je aan om mee te gaan met de intro van zowel je school als die van CREAS. Waarom? Op de intro van je hogeschool leer je de school, je klasgenoten en de Campus kennen. Op de intro van CREAS leer je de stad, de leden, onze soos en andere studenten van allerlei verschillende opleidingen kennen. Daarnaast maak je kennis met het studentenleven in Arnhem!

Is introductie niet gewoon een ander woord voor ontgroening?

bij ons niet. Onze introductie is vooral bedoeld om je medestudenten en onze leden te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat je meteen contacten opdoet in je nieuwe studentenstad. Des te meer mensen je kent, des te eerder jij je thuis zal voelen in Arnhem.

Ik woon al (in de buurt van) Arnhem en/of ik blijf thuis wonen, waarom zou ik dan meegaan op een introductie?

De introductie is een uitgelezen kans om uit te vinden of een studentenvereniging wel of niet bij je past. Je kunt vrijblijvend een weekje gezellig mee feesten, en dan beslissen of je lid wil worden.

Moet ik gelijk lid worden van s.v. CREAS als ik mee ga?

Niet per se. Een introductie is dan ook geen toelatingstest bij CREAS. Je gaat een weekje mee en besluit aan het einde maar of je lid wil worden. Deze introductie verplicht je tot niks.

Voor verdere vragen over de introductieweek, onze vereniging of het Arnhemse studentenleven kan je mailen naar introcreas@gmail.com of stuur een appje naar 0648814955 (Daphne).