Aanmeldlink: creas.net/creas-intro-2021

Het introductieweekend!

De introductiedagen van CREAS vinden plaats in oktober en augustus. Aanmelden kan via de volgende link: creas.net/creas-intro-2021 . Graag eerst nog wat info of een avondje komen kijken voordat je je inschrijft? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mailtje naar bestuur@creas.net of een appje naar 0621154448.

——–

De mooiste tijd van jou leven breekt aan, je studententijd. Het schooljaar is weer van start, nieuwe school, nieuwe mensen en de eerste grote stap naar volwassenheid. Het legendarische introductiekamp van s.v. CREAS is de perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens deze introductie ga je het mooie Arnhem verkennen, goudgele rakkers drinken, kennismaken met onze prachtige SooS, disputen, leden & commissies en een onvergetelijk weekend ervaren.

Gedurende de intro slaap je in principe thuis. Woon je (nog) niet in Arnhem, dan kan je bij een van onze leden in het studentenhuis overnachten. Geef dit aan en wij regelen een plekje voor je!

Mee gaan met onze intro kost slechts 30 euro! Wat krijg je hiervoor terug?

  • – Toegang tot een weekend vol plezier, gezelligheid en activiteiten,
  • – Ontbijt, lunch en avondeten gedurende het weekend,
  • – Een introshirt,
  • – Heel wat goudgele rakkers,
  • – Een goodiebag & studentenbox!

 

CREAS introweekend flyer

Extra info

Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor de introductieweek. Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke tijd ervaart.

Mocht er nou een situatie zijn waarbij je tijdelijk weg moet/ pas later aanwezig kan zijn tijdens de introductie, dan is dit eventueel mogelijk. Overleg het van tevoren met het IC!  introcreas@gmail.com.

Overtuigd? meld je HIER aan!

CREAS Weekendintro flyer

IntroFlyer

Veelgestelde vragen

Hoe zit dat met corona? Kan de intro wel door gaan?

Onze intro is kleinschalig; we hebben maximaal 35 plekken. In onze soos staan tafels geplaatst met genoeg ruimte er tussen om afstand van elkaar te houden. Daarnaast zijn veel activiteiten buiten in het park en op grasvelden, en wordt de groep in kleinere groepen gesplitst met ieder een eigen mentor. Door deze opsplitsing is het makkelijk om buiten afstand te houden. De activiteiten zijn ook zo aangepast dat de maatregelen nageleefd kunnen worden. Omdat er maar beperkte plekken zijn kan het snel vol raken, en VOL = VOL. Meld je dus snel aan!

(Mocht het nou blijken dat de intro echt niet door kan gaan, dan garanderen we dat je het volledige bedrag retour krijgt.)

Een studentenvereniging? Is dat niet gewoon bier drinken en in de kroeg hangen?

Mensen die lid worden van een studentenvereniging zijn mensen die graag meer willen dan alleen maar studeren. Natuurlijk houden wij ook van een drankje, maar we doen nog veel meer dan dat! Jaarlijks organiseren en nemen we deel aan verschillende sportieve activiteiten (De Batavierenrace, Zeilweekend, Hockeyweekend, Santa run, Studenten-sporttoernooi, Viking run etc.), daarnaast geeft CREAS je de mogelijkheid om je CV aan te vullen met praktijk ervaring, gemakkelijker een kamer te vinden en hulp te krijgen bij het studeren. Bij CREAS vindt je veel verschillende opleidingen, iedere student is welkom bij ons.

Is introductie niet gewoon een ander woord voor ontgroening?

Bij ons niet. Onze introductie is vooral bedoeld om je medestudenten en onze leden te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat je meteen contacten opdoet in je nieuwe studentenstad. Des te meer mensen je kent, des te eerder jij je thuis zal voelen in Arnhem.

Maakt de school waar je op zit/ de opleiding die je volgt nog iets uit?

CREAS is een algemene vereniging voor ALLE Arnhemse studenten. Daarbij is dus iedereen welkom, ongeacht op welke school of opleiding je zit. Studeer je of ga je studeren? Dan mag je dus mee! Zelfs als je in een andere stad studeert maar in Arnhem woont.

Ik woon al (in de buurt van) Arnhem en/of ik blijf thuis wonen, waarom zou ik dan meegaan op een introductie?

De introductie is een uitgelezen kans om uit te vinden of een studentenvereniging wel of niet bij je past. Je kunt vrijblijvend een paar dagen mee gaan, en dan beslissen of je lid wil worden.

Moet ik gelijk lid worden van s.v. CREAS als ik mee ga?

Niet per se. Een introductie is dan ook geen toelatingstest bij CREAS. Je gaat mee en besluit aan het einde of je lid wil worden of niet. Deze introductie verplicht je tot niks.

Voor verdere vragen over de introductieweek, onze vereniging of het Arnhemse studentenleven kan je mailen naar introcreas@gmail.com of stuur een appje naar 0611246785 (Renkse).