Ga nu mee op CREAS weekendintro van 7, 8 en 9 Oktober! Meld je aan door een digitale ticket te halen via bovenstaande knop.

De mooiste tijd van je leven breekt aan, je studententijd. Het nieuwe schooljaar is weer van start, nieuwe plek, nieuwe mensen en de eerste grote stap naar volwassenheid.

Het legendarische introductiekamp van S.V.Creas is de perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen en een fijne thuisbasis in Arnhem te creëren.

Tijdens deze introductie ga je het mooie Arnhem verkennen, goudgele rakkers drinken, kennismaken met onze prachtige Soos, disputen, leden & commissies en een onvergetelijk weekend ervaren.

Gedurende de intro slaap je in principe thuis. Woon je (nog) niet in Arnhem, dan kan je bij een van onze leden in een studentenhuis overnachten. Geef dit aan en wij regelen een plekje voor je!

Mee gaan met onze weekendintro kost slechts 30 euro! Wat krijg je hiervoor terug?

  • Toegang tot drie dagen vol plezier, gezelligheid en activiteiten,
  • 2x ontbijt, 2x lunch en 3x avondeten,
  • Een intro-shirt,
  • Heel wat heerlijke drankjes
  • een goedgevulde goodiebag!

De intro is van vrijdag avond tot zondag avond. Avondeten is gedurende de drie dagen inbegrepen.


Veel gestelde vragen

Een studentenvereniging? Is dat niet gewoon bier drinken en in de kroeg hangen?

Mensen die lid worden van een studentenvereniging zijn mensen die graag meer willen dan alleen maar studeren. Natuurlijk houden wij ook van een drankje, maar we doen nog veel meer dan dat! Jaarlijks organiseren en nemen we deel aan verschillende sportieve activiteiten (De Batavierenrace, Zeilweekend, Hockeyweekend, Santa run, Studenten-sporttoernooi, Viking run etc.), daarnaast geeft CREAS je de mogelijkheid om je CV aan te vullen met praktijk ervaring, gemakkelijker een kamer te vinden en hulp te krijgen bij het studeren. Bij CREAS vindt je veel verschillende opleidingen, iedere student is welkom bij ons.

Is introductie niet gewoon een ander woord voor ontgroening?

Bij ons niet. Onze introductie is vooral bedoeld om je medestudenten en onze leden te leren kennen. Wij zorgen ervoor dat je meteen contacten opdoet in je nieuwe studentenstad. Des te meer mensen je kent, des te eerder jij je thuis zal voelen in Arnhem.

Maakt de school waar je op zit/ de opleiding die je volgt nog iets uit?

CREAS is een algemene vereniging voor ALLE Arnhemse studenten. Daarbij is dus iedereen welkom, ongeacht op welke school of opleiding je zit. Studeer je of ga je studeren? Dan mag je dus mee! Zelfs als je bijvoorbeeld in een andere stad studeert maar in Arnhem woont.

Ik woon al (in de buurt van) Arnhem en/of ik blijf thuis wonen, waarom zou ik dan meegaan op een introductie?

De introductie is een uitgelezen kans om uit te vinden of een studentenvereniging wel of niet bij je past. Je kunt vrijblijvend een paar dagen mee gaan, en dan beslissen of je lid wil worden.

Moet ik gelijk lid worden van S.V. Creas als ik mee ga?

Niet per se. Een introductie is dan ook geen toelatingstest bij CREAS. Je gaat mee en besluit aan het einde of je lid wil worden of niet. Deze introductie verplicht je tot niks.

Voor verdere vragen over de introductieweek, onze vereniging of het Arnhemse studentenleven kan je mailen naar introcreas@gmail.com.

Extra Informatie

Elk jaar gaat gepaard met een overkoepelend thema voor de introductie. Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid. De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke tijd ervaart.

Mocht er nou een situatie zijn waarbij je tijdelijk weg moet/ pas later aanwezig kan zijn tijdens de introductie, dan is dit eventueel mogelijk. Overleg het van tevoren met het IC!  introcreas@gmail.com.

Overtuigd? meld je HIER aan!