Studentenvereniging CREAS Arnhem binnen

Studentenvereniging CREAS

CREAS is een afkorting van ‘Cultuur Recreatie en Educatie voor Arnhemse Studenten’ en is daarbij ook de enige vereniging waar alle Arnhemse studenten welkom zijn. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd voor de leden zoals een zeilweekend, sporttoernooien, brouwerij bezoeken, weekendjes weg en tal van (thema) feesten. Studentenvereniging CREAS biedt een sociale basis in deze mooie stad, sneller een kans op een kamer, studieboeken en een (bij)baan.

Lidmaatschap bij CREAS kent geen verplichtingen. Niks moet, (bijna) alles mag! Lid worden? Schrijf je dan in via onze website of breng een bezoekje aan onze soos!

DE SOOS

s.v. CREAS heeft een prachtige sociëteit midden in de stad die vier dagen in de week geopend is voor enkel studenten, waarvan dinsdag alleen voor leden. Op deze ledenavond wordt er elke week weer iets nieuws bedacht: heerlijke 3 gangen diners, karaoke avonden, cocktailworkshops of sprekers; we hebben alles al wel eens meegemaakt! Ook studenten die geen lid zijn, zijn welkom om een drankje te komen drinken elke donderdag, vrijdag & zaterdag avond.

Studentenvereniging CREAS Arnhem binnen
Studentenvereniging CREAS Arnhem intro

DE INTRO

Twee keer per jaar organiseert CREAS een introductieweek/weekend waar studenten kennis kunnen maken met de vereniging, de leden en andere nieuwe studenten. Deze week staat in het teken van groepsbinding, alcoholische versnaperingen en vooral gezelligheid, en hier hoort natuurlijk geen ontgroening bij. Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan aan voor de eerstvolgende intro!